Nieuwbouw project in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Prices from € 530.000,- Reference 138DEV193

Features


Environment

Project Description

Luxe off-plan project in Benahavis. 
Dit is een off-plan ontwikkeling van luxe moderne appartementen die gelegen zijn op een toplocatie naast de Marbella Golf en Country Club in Benahavís met zijn recreatieve voorzieningen, waaronder paardensportfaciliteiten. Het ligt in een rustige, vredige omgeving, maar binnen een korte rit naar San Pedro de Alcántara, een bruisende levendige Spaanse stad en 10 minuten naar Puerto Banús met zijn voorzieningen, het nachtleven, winkels en restaurants. Marbella is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto in 15 minuten.

De ontwikkeling wordt gebouwd op een groot gebied van aangelegd land van 150.000 vierkante meter. Twee zwembaden, tennis- en paddlebanen, een fitnessruimte en een speeltuin voor kinderen zijn allemaal inbegrepen in het masterplan. Deze gesloten community is slim ontworpen om een ​​spectaculair panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Afrika aan te bieden en ligt in een natuurlijke omgeving.

Het project is ontworpen door de gerenommeerde architecten Villaroel-Torrico, die gedurende een periode van 40 jaar verschillende historische resorts in projecten hebben ontwikkeld. Het ontwerp zal eigentijds zijn met de nieuwste technologie, elegantie en hoogwaardige afwerking samen met een Andalusisch tintje.

Het complex omvat appartementen met tussen de 2 – 4 slaapkamers, variërend in grootte van 115 tot 240 m2 en villa’s met 4 slaapkamers, evenals ruime tuinen en terrassen.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29679
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *