Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 493.500,-Prices till€ 0,-Reference138DEV178
Voorzieningen
OmheindVloerverwarming
Omgeving
Horeca

Stijlvolle ontwikkeling in Benahavis.
Dit is een stijlvolle pueblo-ontwikkeling van exclusieve appartementen met twee, drie en vier slaapkamers. Gevestigd in een urbanisatie met 36 appartementen die de woningen een hoge mate van exclusiviteit en privacy biedt. Mooie gemeenschappelijke tuin en zwembad ook met panoramisch uitzicht.

Royale woongedeeltes en grote terrassen creëren een gevoel van ruimte en vrijheid en stimuleren buitenleven evenals binnencomfort. Met niet meer dan 6 appartementen per gebouw geniet elk appartement van de voordelen van slechts één aangrenzende buurman. Het is ontworpen met een visie op luxueus leven in een duurzame natuurlijke omgeving. Elk detail van het ontwerp en de constructie is zorgvuldig overwogen om de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd een ultramoderne woonervaring voor bewoners te bieden.

Binnen de appartementen is het belangrijkste gevoel van ruimte en vrijheid. De ruime appartementen hebben een grote woonkamer en een open keuken, met terrassen aan de woonkamer en slaapkamers die de binnen- en buitenruimtes verenigen. Elk appartement heeft ten minste één ondergrondse garage en berging. Vanuit elke kamer kijk je weg om het gevoel van vrijheid verder te vergroten. De appartementen op de bovenste verdieping hebben ook de mogelijkheid om een ​​privézwembad toe te voegen aan het ruime dakterras.

Met alle comfort, van zonale airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, met de optie van installatie in het hele appartement en hoogwaardige armaturen en fittingen.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Benahavis Postcode 29679
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *