Nieuwbouw in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 2.600.000,-Prijzen tot € 2.600.000,-Referentie151DEV002
Omgeving
Zeezicht

We hebben de perfecte villa voor u.

Het is een ongelooflijke en onberispelijke woning voor degenen die waarde hechten aan een goede levensstijl, een ongelooflijke locatie en een huis met de beste eigenschappen. Amapura is een functionele, moderne en elegante villa, met een avant-gardistisch interieur, gelegen in een bevoorrechte omgeving.

Dit is een weelderige, nieuw gebouwde villa, ontworpen om het gevoel van privacy en natuur te maximaliseren met elegantie en klasse. De villa biedt meer dan 250 m2 flexibele en luxueuze woonruimtes die op het eerste gezicht indruk maken, met hun ultramoderne design, aandacht voor detail, materialen en accessoires van de hoogste kwaliteit, die profiteren van een elegant en beperkt kleurenpalet. Exquise meubels en decoratie-elementen die naadloos in alle ruimtes passen.

Deze prachtige, moderne luxe villa is gelegen in Nueva Andalucía, Marbella, en dankzij de verhoogde ligging in een van de meest bevoorrechte gebieden van de Costa del Sol is het de moeite waard om het indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee te benadrukken.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Nueva Andalucia Postcode 29660
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw in Nueva Andalucia
(Spanje, Costa del Sol)
€ 2.600.000,-
4
4,5
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *