Notice: Undefined variable: _SESSION in /data/sites/web/uwhuisinspanjeeu/www_before_autogit/wp-content/themes/noo-citilights/single-project.php on line 8
UHIS-138DEV031 Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)

Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Prices from € 211.000,- Reference 138DEV031

Features

Beveiligde site

Environment

Mountainviews Urbanisation Horeca Commercial Public transport Golf

Project Description

We zijn blij om u deze nieuwe ontwikkeling van appartementen met een modern design en luxe kwaliteiten, op een bevoorrechte locatie met een prachtig uitzicht op zee en golf te presenteren. Het ligt dicht bij de golfbaan La Noria, in het hart van de Costa del Sol.
De woningen bestaan ​​uit 2, 3 of 4 slaapkamers, met moderne lay-outs en afgewerkt volgens de hoogste normen. De grote ramen maken optimaal gebruik van licht om het huis hiermee te overspoelen. De eigendommen zijn ontworpen voor maximale ontspanning, met toegang tot grote groene gebieden met bladerplanten en watervallen, ontspanningsruimtes, chilling-ruimtes, 2 zwembaden, een fitnessruimte, een sauna en een spa, paddlebanen en een barbecue. Er zijn veel mogelijkheden voor jou om te ontspannen terwijl u geniet van uw nieuwe omgeving.
De eigendommen zijn voorzien van airconditioning, volledig uitgeruste keukens, badkamers met designermeubels en inbouwkasten. Ze hebben ook indrukwekkende terrassen met een spectaculair uitzicht op zee en de golfbaan. De penthouses hebben ook een solarium en een privézwembad. Een parkeerplaats en een berging zijn ook inbegrepen bij elke accommodatie.
U kunt uw woning aanpassen met meerdere opties (klassiek, cool, modern). Er is ook een aanbod van een gemeenschapsdienstenpakket met zaken als periodieke schoonmaak, het wassen van beddengoed en het beheer van vakantieverhuur. Dit alles maakt het aanbod van luxe in dit nieuwe wooncomplex compleet.
Appartementen met 2 slaapkamers vanaf 211.000 €
Appartementen met 3 slaapkamers vanaf 236.000 €
Penthouses met 3 slaapkamers vanaf 304.000 €
Penthouses van 4 slaapkamers met privé zwembad vanaf 460.000 €

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29649
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *