Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 1.350.000,-Reference138DEV059
Omgeving
Horeca
Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 7 moderne villa’s met een prachtig uitzicht op zee. 

Alle villa’s zijn ontworpen op het zuiden gericht, met grote ramen, zodat alle kamers licht en luchtig zijn. De villa’s zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit, voldoen aan alle huidige bouwnormen en zijn gebaseerd op de nieuwste trendontwerpen.

Veranda’s en terrassen rond de tuin en een privézwembad vormen een aanvulling op de buitengebieden waar het hele jaar door van de zon en het milde klimaat kan worden genoten.

De villa’s hebben een magnifiek dakterras met 360º panoramisch uitzicht, perfect voor een hot tub, een ontspanningsruimte en een barbecue.

Een prachtige hoofdslaapkamer met een eigen badkamer, ruime kasten en een eigen terras met uitzicht op zee. De andere slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en bieden toegang tot de terrassen.
Prijzen vanaf € 1.350.000, –
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Het gevoel voor kwaliteit en mooi hedendaags design van deze stijlvolle ontwikkeling is duidelijk vanaf het moment dat u bij de ingang aankomt! Moderne stijl ontwikkeling, stijlvol ontworpen en gemaakt om optimaal te profiteren van de prachtige omgeving, het uitzicht en de levensstijl. Het is zoveel meer dan een luxe...

Ref: 138IMDEV042
Prijzen vanaf: € 245.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Eerstelijns golf exclusieve huizen in La Cala Golf Resort. Dit is een nieuw project in La Cala Resort gevormd door 40 ruime woningen op frontlinie golfpositie met panoramisch uitzicht op het resort. De huizen zijn verdeeld over 3 niveaus in een prive-gated community met gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Indien u...

Ref: 138DEV188
Prijzen vanaf: € 441.750,-
Meer Details
NEWBUILD

Te koop in Ciudad Quesada, 2 vrijstaande villa's van hoge kwaliteit, ontworpen om te genieten van de open ruimtes in de hele villa, met een perfecte combinatie tussen design en functionaliteit.

Ref: 152DEV002
Prijzen vanaf: € 719.950,-
Meer Details