Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 210.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV034
Voorzieningen
Omheind
Nieuwe project van ultramoderne huizen en appartementen in de omgeving van Santa Vista aan de New Golden Mile in Estepona. 
Dit project maakt deel uit van gloednieuwe residentieel project van 29 huizen met 2 en 4 slaapkamerwoningen en 66 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en penthouses met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De locatie is ideaal, op loopafstand van een breed scala aan voorzieningen in het charmante dorpje Cancelada, de gouden stranden van de westkant van Marbella en dicht bij verschillende golfbanen. Deze zeer wenselijke unieke woningen maken deel uit van een exclusief gated complex, een deel van vijf gloednieuwe hedendaagse residentiële ontwikkelingen die ‘het hart van Cancelada’ zullen worden op de New Golden Mile van Estepona.
Eigenaars van deze prachtige eigentijdse accommodaties hebben toegang tot het exclusieve Santa Vista-clubhuis met een scala aan recreatieve faciliteiten en andere voorzieningen, waardoor deze eigenschappen, de ideale optie voor beleggers zijn. Omringd door prachtig aangelegde tuinen met toegang tot recreatiegebieden met een groot zwembad geschikt voor alle leeftijden.
Prijzen vanaf € 210.000, –
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *