Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa Del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 349.000,-Reference138DEV064
Voorzieningen
OmheindFitnessSpa

Welkom in een nieuwe manier van leven, in de enige nieuwbouwwijk in de omgeving van Nueva Milla de Oro. 
Het gebouw heeft een modern ontwerp met strakke lijnen, grote terrassen en ruimtes ontworpen om te leven. De luxe van dit project is niet alleen te vinden in de appartementen. Het complex biedt een groot gemeenschappelijk zwembad met zoutwaterchloratie en een infinity-edge, evenals een kinderbad in een volledig veilige omgeving. Alle mogelijke voorzieningen zijn omgeven door een eigentijds landschapsontwerp dat het terrein in iets heel moois verandert.

Appartementen die uitnodigen om in te leven met familie en vrienden. Ruimtes die ontworpen zijn op een manier waarop u denkt over het leven en wonen in uw woning. Het gevoel van ruimte in elke kamer is moeilijk voorstelbaar en de verschillende interacties met vormen en lijnen zijn ontworpen om het licht binnen te laten: een fundamenteel facet van de kwaliteit van het leven aan de Costa del Sol.

De terrassen zijn ontworpen om u te laten genieten van uw tijd buiten, ten volle profiteren van het zachte klimaat van de Costa del Sol. Genieten van de luxe van een ruimte in de privacy van uw eigen huis die u verbindt met de natuur, met de geluiden en kleuren van een bevoorrechte omgeving. U hebt de mogelijkheid om water op te nemen als een inspirerende of eenvoudig verfrissende functie. Blauw, groen en wit … absoluut inspirerend.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Het ontwerp is gebaseerd op de versmelting tussen de levensbehoeften van het dagelijkse leven en de prachtige omgeving waarin de villa is ingelijst. Het gebouw is gelegen op het hoogste deel van het perceel, om de open tuinruimte die de villa omarmt te maximaliseren.

Ref: 151DEV008
Prijzen vanaf: € 2.525.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Nieuwe design villa's op één niveau - moderne stijl met 3 slaapkamers (master ensuite) en 2 badkamers, gelegen in een woonwijk in het hart van de stad Sucina - Fase 1 heeft 10 afzonderlijke eigenschappen met elk hun eigen privézwembad op slechts 15 minuten van de stranden. VILLAS OM IN...

Ref: 148DEV005
Prijzen vanaf: € 249.950,-
Meer Details
NEWBUILD

Exclusieve nieuwbouw penthousen en appartementen in La Marina de Sotogrande. Dit project omvat twee gebouwen met respectievelijk 8 en 56 appartementen en een prachtig uitzicht op La Marina de Sotogrande. Gelegen in een gesloten gated community met zwembaden en tuinen. Er zijn appartementen met 2 en 3 slaapkamers en ook...

Ref: 138DEV189
Prijzen vanaf: € 290.000,-
Meer Details