Nieuwbouw in Elviria (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 1.300.000,-Reference151DEV010

Deze prachtige villa is gelegen op een bevoorrechte locatie, een luxe ontwikkeling, gelegen op de eerste golflijn in het Santa María Golf-complex met een geselecteerde Country Club.

De villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl, maar tegelijkertijd met een functionele indeling, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en aangename villa, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de golfbaan.

De ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa’s benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen.

De villa is ontworpen om de binnen-buitenstroom te maximaliseren, waar natuurlijk licht door elke hoek van uw huis zal stromen. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een plafond van dubbele hoogte in de woonkamer, waardoor het hele huis de hele dag licht is. Deze luxe villa’s worden gebouwd met alleen de beste materialen. Alle kwaliteiten die we in onze huizen gebruiken, zijn van de hoogste standaard.

Elk onderdeel, van de architectuur die het gebouw vorm geeft tot het kleinste ontwerpdetail, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal, verfijnd met luxe afwerkingen. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben.

Gelegen aan de golf en aan de zee en het strand ben je op minder dan 10′ met de auto.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Elviria Postcode 29604
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT

Deze prachtige villa is gelegen op een bevoorrechte locatie, een luxe ontwikkeling, gelegen op de eerste golflijn in het Santa María Golf-complex met een geselecteerde Country Club. De villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl, maar tegelijkertijd met een functionele indeling, waardoor u kunt genieten van een......

4
4,5
€ 1.300.000
151DEV010-1
OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Ruime appartementen en semi-vrijstaande villa's in Santa Clara. Dit project ligt op een spectaculair perceel van 120.000 m2 en is volledig omringd door de golfbaan van Santa Clara. Het is een van de weinige masterplanontwikkelingen in Marbella en biedt kopers een uitgebreide keuze aan verschillende soorten onroerend goed, waaronder individuele...

Ref: 138DEV172
Prijzen vanaf: € 790.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Luxe topkwaliteit promotie in Benahavis met panoramisch uitzicht op de zee.  Er zijn 24 luxe top 3 slaapkamer appartementen te koop in deze boutique residentiële promotie door een natuurlijk adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Geniet van het beste klimaat in Europa met 300 dagen / jaar zon op...

Ref: 138DEV073
Prijzen vanaf: € 860.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Moderne villa in Ibiza-stijl.  

Ref: 157DEV019
Prijzen vanaf: € 541.815,-
Meer Details