Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Prices from € 375.000,- Reference 138DEV011

Features

Beveiligde site

Environment

Mountainviews

Project Description

Gloednieuwe appartementen in Benahavis. 

Dit is een unieke residentiële ontwikkeling, gemaakt in overeenstemming met de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatologische architectuur. De gebouwen die op verschillende grondniveaus zijn gebouwd, optimaliseren het uitzicht, terwijl de getinte gebieden een belangrijk deel uitmaken van het ontwerp, met respect voor de verscheidenheid aan soorten en inheemse bomen in het gebied, met verticale tuinen en groene gangen die elk van de fasen met elkaar verbinden en de residentiële gebouwen in een unieke natuurlijke omgeving.

Dit nieuwbouwproject omvat tweeënnegentig ruime woningen met drie slaapkamers, met ongelooflijke grote terrassen, allemaal op het zuiden gericht. De vier verdiepingen tellende gebouwen worden bekroond door ruime penthouses met een modern design en spectaculaire solaria waaruit u de hele dag kunt genieten van het uitzicht. Deze appartementen zijn ontworpen met overtreffende marktstandaarden. De moderne woonruimte integreert de keuken met de woonkamer en het terras.

Voorzien zijn privégarage- en bergruimte, overal crèmekleurig, hoogwaardige keukenapparatuur en sanitaire voorzieningen, led-verlichting, airconditioning en verwarmde vloeren in de badkamers.

Prijzen vanaf € 375.000, –

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29679
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *