Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 302.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV040
Voorzieningen
Beveiligde siteOmheind
Omgeving
HorecaGolf
Luxe Marbella appartementen in een wereldklasse setting met panoramisch golf, zee en bergzicht. 
Ervaar urban-style elegantie en Europese leven in het hart van de Costa del Sol, met een panoramisch uitzicht en iconisch design.
Dit is een verzameling designer-ingerichte appartementen en penthouses met een prachtig vloer-tot-plafond uitzicht op de Middellandse Zee: het interieurdesign maximaliseert licht, lucht en ruimte vanuit elke hoek van elke woning.
Daarnaast zullen de appartementen genieten van grote terrassen met een panoramisch uitzicht, volledig ingerichte keukens met high-end apparatuur, bijkeuken, airconditioning in het hele, ruime solaria en prive-tuinen in de penthouses. Alle eenheden profiteren van beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen en opslagplaatsen.
Het complex zal profiteren van prachtige groene gebieden, gemeenschappelijk zwembad met uitzicht op zee, een fitnessruimte voor alle bewoners en veiligheid 24 uur. Geniet van het beste van de Costa del Sol, omringd door vijfsterrenvoorzieningen en op slechts een korte rit naar de gouden Middellandse Zeekust.
Prijzen starten vanaf 302.000 € voor een appartement met twee slaapkamers tot 687.000 € voor penthouses met 3 slaapkamers.
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Benahavis Postcode 29679
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *