Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa Del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 419.000,-Reference138DEV071
Voorzieningen
Omheind
Omgeving
Horeca

Eerste lijn strand moderne appartementen en penthouses te koop gelegen in Mijas Costa op een verhoogde locatie met een ongeëvenaard uitzicht en directe toegang tot het strand. Het zeezicht doordringt elk gebied van het resort, of slingert door de weelderige tuinen, liggend bij de zwembaden of woonachtig in een van de 39 zuidelijke appartementen of penthouses.

Elke woning heeft een open zeezicht, een uniform ontwerp biedt ruime gemeenschappelijke gronden met ononderbroken zichtlijnen tegenover het zwembad naar het centrale “plein” en door de uitgestrekte tuinen. Deze open ruimtes geven het resort een fris gevoel en laten de zon overal doorheen stromen. Eenmaal binnen in het pand, wordt u onmiddellijk opgewacht door een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee. De grote slaapkamers zijn opzettelijk gepositioneerd om te genieten van dezelfde vergezichten als de grote woonruimtes, die de keuken, eetkamer en lounge combineren voor een maximaal gevoel van ruimte. Boutique community met toegangspoorten, zwembaden, sporthal, sauna en tropische tuinen.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Mijas Costa Postcode 29649
 
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Moderne appartementen met adembenemend uitzicht op zee, de golf en de bergen.  De traditionele architectuur, de royale open interieurs en een mediterraan dorpsconcept zijn enkele van de troeven hier. Deze residentie is meer dan alleen een enclave van prachtige huizen, het is een gemeenschap van buren op een gewilde locatie...

Ref: 138DEV216
Prijzen vanaf: € 260.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Uitmuntende woningen met alle luxe van voorzieningen ter plaatse en een spectaculair uitzicht.  Een woning in dit exclusief privé domein in San Roque Golf is met 3 en 4 slaapkamers en verdeeld over 2 of 3 verdiepingen, dit afhankelijk van de indeling. Vele hiervan zijn op het zuiden gericht, hebben...

Ref: 138DEV191
Prijzen vanaf: € 399.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Halfvrijstaande woningen op een uniek golf resort. In totaal 38 halfvrijstaande villa-huizen met elk een perceel van ongeveer 264 m². Ze hebben een privétuin, volgens wens een optioneel zwembad en ruimte voor de auto op uw perceel. Enkele kernwoorden voor deze woorden: ontwerp, ruimte, comfort, helderheid en hoogwaardige kwaliteiten.

Ref: 149DEV002
Prijzen vanaf: € 204.900,-
Meer Details