Nieuwbouw project in Isla Canela (Spanje, Costa de la Luz)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusVerkochtGemeenteIsla CanelaPrijs € 97.000,-Slaapkamers1Badkamers1Built50,18 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference123DEV006-089
Privéresidentie naast de golfbaan en 1,5 km van het strand, in een zeer rustige natuurlijke omgeving met uitzicht over de zee, de monding van de Guadiana en Portugal.

De residentie bestaat uit drie blokken met in totaal 153 appartementen. Grote aangelegde gebieden. De residentie heeft twee zwembaden: één voor volwassenen, met onderwaterverlichting, en één voor kinderen, evenals twee paddle-tennisbanen. Met mogelijkheid tot aankoop van parkeerplaats en berging. Er is een lift, video-intercom, satelliet-tv-antenne en goten voor het leggen van communicatiesysteemkabels.

De appartementen zijn met airconditioning-verwarming split-systeem voorgeïnstalleerd voor aansluiting in de woonkamer en elke slaapkamer, en onafhankelijk circuit voor elektrisch verwarmingssysteem. Ingerichte keuken inclusief oven, afzuigkap, keramische kookplaat en elektrische boiler.

*** Nu hebben we een uitstekende aanbieding in onze promotie: 1 slaapkamer appartement voor € 97.000 of 2 slaapkamer appartement voor € 124.000
Features
Beveiligde site
Environment
Golf
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieHuelvaCostaCosta de la LuzGemeenteIsla CanelaPostcode21409