Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopGemeenteMijas CostaPrijs € 286.000,-Slaapkamers2Zwembad1Built62,38 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference138DEV177-NGS/51-2B
Exclusieve appartementen met spectaculair uitzicht. 

In dit complex komen in totaal 82 woningen die in 2 fasen worden opgeleverd. Fase I omvat blokken 1 tot 5 met 50 eenheden; en fase II, blokken 6 en 7 met 32 ​​eenheden. Voorzien zijn ook ruime buitenruimtes met een exclusief zwembad, exclusief voor bewoners.

Dit complex geniet van volgende voordelen:

  • Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes en alle voorzieningen, winkels, bars en restaurant van La Cala de Mijas op loopafstand.

  • Alle appartementen hebben een prachtige oriëntatie waarmee u vanaf hun terrassen kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de zee.

  • Op minder 10' afstand kan je genieten van een ​​wandeling langs het strand, om golf te spelen, van het brede scala aan restaurants in Cala de Mijas of de spectaculaire winkelstraten.

  • Binnenin hebben alle units vloerverwarming. De woningen zijn ontworpen om het beste uit natuurlijk licht te halen, met ruime kamers en ramen die uw huis vullen met licht en kleur. Alle materialen die in de nieuwe fase zullen worden gebruikt, zijn van topklasse.

  • Navigolf Suites komt tegemoet aan de behoeften van de huidige markt en lanceert exclusief woningtypen met 1,5 slaapkamers, zodat u een extra ruimte hebt om aan uw behoeften aan te passen.

  • Het is ook de moeite waard om de hoogte van de appartementen op de begane grond te vermelden, waarvan de hoogte 10 meter boven het maaiveld is. Op deze manier heeft u vanaf de begane grond de beveiliging en het uitzicht op een vierde verdieping.

Features
OmheindVloerverwarming
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-CentroGemeenteMijas CostaPostcode29649