Welkom in Torrevieja


Het levendige en bruisende stadje Torrevieja, gelegen aan de Costa Blanca, in de provincie Alicante is bij beide een zeer populaire vakantiebestemming Spaanse en Noord-Europese toeristen. Torrevieja heeft het allemaal: centrale ligging, enorm veel voorzieningen, bars, restaurants en nachtleven, prachtige stranden en kustlijn en een ontspannen en vriendelijk milieu.

Torrevieja past bij wie op zoek is naar een levendige en leuke vakantiesfeer, zonder veel moeite vind je alle faciliteiten en attracties die u wenst. Het is geen resort in de zin van pakketreizen, er zijn maar een paar hotels en het gebied is erg geliefd bij de Spanjaarden die hier tijdens de zomermaanden naartoe komen voor hun vakantie. De stad is omgeven door uitstekende urbanisaties, allemaal met zwembaden en prachtige tuinen en het hele gebied heeft prachtige stranden met fijn zand en kristalhelder water.

Duizenden mensen uit het noorden van Spanje en Noord-Europa hebben zich permanent in de stad gevestigd. De lokale bevolking is vriendelijk en verwelkomt zowel nationaal als internationaal toerisme. Engels wordt veel gesproken.

Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Costa Blanca-Zuid Locatie Torrevieja Postcode 03180
Afstanden
Alicante-Elche Airport44 kmMurcia-San Javier Airport32 km
 
Video
TOPPERS UIT DE REGIO
Nieuwbouw Appartement Te koop in Torrevieja in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER

Nieuwbouw appartementen voor een lage prijs. De appartementen zijn te vinden in 1,2 en 3 slaapkamers. De appartementen met een oppervlakte van 53 m², verdeeld in woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, zeer helder en mooi. De appartementen bevinden zich op een geweldige locatie. Slechts 40 minuten met de...

2
1
€ 115.000,-
Ref: 143BRE-AY22
Nieuwbouw Appartement Te koop in Santa Pola in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER

Nieuw wooncomplex, dat twee bouwfasen heeft, bestaat uit 154 woningen, parkeerplaatsen, opslagruimten en winkelgebieden. Deze eerste fase bestaat uit 62 appartementen, gemeenschappelijk zwembad, barbecue en tuin met speeltuinen. Deze prachtige woonwijk wordt gekenmerkt door woningen te hebben voorzien van distributies en afwerkingen in overeenstemming met de huidige tijd, ontworpen om...

2
2
€ 123.500,-
Ref: 143BRE-AI01
Nieuwbouw Appartement Te koop in Villamartin in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER

Mooi appartement in prive-residentie met Gym en Spa. Deze residentie gelegen in een bevoorrechte omgeving naast…...

2
2
€ 173.000,-
Ref: 1268-01063
KLIKKEN & WETEN

De Regio's in Spanje

De Costa's in Spanje

Vastgoed Te Koop in Spanje