Logo Uw Huis in Spanje

Groot verschil tussen vastgoedkantoren en -makelaars in Spanje en in België en Nederland

Het beroep van vastgoedmakelaar is in Spanje geen beschermd beroep, wat maakt dat iedereen in Spanje zich vastgoedmakelaar kan noemen. Dit maakt de kans groot dat je in contact komt met iemand die geen of weinig kennis heeft van wat allemaal nodig is om een verkoop tot een goed einde te brengen. Een eigendom tonen aan geïnteresseerden en er een verhaal rond vertellen kan iedereen!

Ook de manier waarop je als klant beschouwd word is anders. In Spanje is het zo dat van zodra je je contactgegevens bezorgt aan een immokantoor of bouwpromotor, ook al is het louter om in eerste instantie een beetje informatie te bekomen over een eigendom, je al aanzien wordt als “klant” bij hun. Deze ongeschreven wet in Spanje zorgt ervoor dat als je één van hun eigendommen wil aankopen opnieuw bij hun moet zijn. Heb je de intentie om begeleid te worden in je aankoop via Uw Huis in Spanje dan worden wij door dit systeem buiten spel gezet en kunnen we je helaas voor die eigendommen niet meer helpen.

Wil je goed geholpen worden in je zoektocht en probleemloos een Spaanse eigendom aankopen, volg de weg van Uw Huis in Spanje en neem met ons contact op.
Wij staan steeds tot je dienst!

Lees ook dit interessant artikel inzake Aankoopbegeleiding in Spanje.


CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Mooie appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers vanaf € 190.000. Installatie airconditioning. Uitstekende kwaliteiten. Speeltuin, zwembad en een fit...

2
2
€ 550.000
1268-01010
Klikken & Weten