Groot verschil tussen vastgoedkantoren en -makelaars in Spanje en in België en Nederland

Het beroep van vastgoedmakelaar is in Spanje geen beschermd beroep, wat maakt dat iedereen in Spanje zich vastgoedmakelaar kan noemen. Dit maakt de kans groot dat je in contact komt met iemand die geen of weinig kennis heeft van wat allemaal nodig is om een verkoop tot een goed einde te brengen. Een eigendom tonen aan geïnteresseerden en er een verhaal rond vertellen kan iedereen!

Ook de manier waarop je als klant beschouwd word is anders. Er wordt een speciale maatregel gehanteerd die toch wel typisch is voor Spanje en die je als Belg of Nederland niet verwacht. Meer informatie hierover vind je hier.

Wil je goed geholpen worden in je zoektocht en probleemloos een Spaanse eigendom aankopen, volg de weg van Uw Huis in Spanje en neem met ons contact op.
Wij staan steeds tot je dienst!

Lees ook dit interessant artikel inzake Aankoopbegeleiding in Spanje.

CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Design penthouse in het Mascarat-gebied in Altea. Dit helder en zonnig appartement kijkt uit over de zee en is omgeven door pijnbomen. Het strand van de urbanisatie ligt op 100 meter van het appartement. Penthouse heeft 85 m2 gebouwd en heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer_ keuken en terras. Het......

1
1
€ 150.000
142A0821
Klikken & Weten