Nieuwbouw in Torre Del Mar (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Year of Construction 2017

Features

Airco (pré-instal) Telefoon TV-distributie

Environment

Seaviews Frontline Urbanisation

Project Description

Nieuwbouw in Torre del Mar, een unieke plek aan de Costa del Sol. 

Het complex ligt in een exclusieve woonwijk, op een paar meter van de Middellandse Zee, de promenade die Torre del Mar verbindt met Caleta de Vélez, vlakbij de golfbaan van Baviera Golf en op 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

De residentie bestaat uit in totaal 139 entiteiten, verdeeld in zeven blokken, gemeenschappelijk zwembad, zowel voor volwassenen als voor kinderen, paddle tennisbaan, tuingebieden en een prachtig uitzicht op zee. Het heeft ook 6 commerciële lokalen op de begane grond, 148 parkeerplaatsen in de kelder en 89 opslagruimten. De blokken bestaan ​​uit gelijkvloerse appartementen met grote terrassen, appartementen op 4 verdiepingen en dakappartementen met grote terrassen.

De prijzen van de appartementen met 1 slaapkamer zijn vanaf 107.000 euro, twee slaapkamers vanaf 128.500 euro en drie slaapkamers vanaf 172.000 euro, twee badkamers (afhankelijk van het type), woonkamer, keuken en terras. Parkeerplaatsen en bergingen zijn in optie.

Deze residentie biedt dus diverse oplossingen voor de verschillende behoeften. De bouw is al begonnen en bestaat momenteel uit drie blokken, de penthouses hebben onweerstaanbaar uitzicht op de zee en Torre del Mar. Het heeft een eigen terrein met gemeenschappelijk zwembad en tuingebieden.

Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen. Alle appartementen in promotie hebben standaard geautomatiseerde jaloezieën, ingerichte keukens met toestellen, pre-installatie airconditioning, dubbele beglazing, ingebouwde kasten.

Neem contact met ons op. Wij informeren u over allerlei details.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29740

Bezoek/infoaanvraag
Dit project bevat onder andere deze panden